Despre Noi

Don Castor este o grădiniţă particulară cu program normal și prelungit, ce îşi desfăşoară activitatea în sectorul 2, zona Mosilor-Eminescu, aflată în apropiere de centrul oraşului Bucureşti.

Sediul Don Castor este amenajat într-un imobil construit în anul 2019, cu o suprafată utilă de 500 mp, având o curte special amenajată pentru spatiu de joacă cu suprafaţa de 150 mp.

Locaţia dispune de săli de clasă pentru fiecare grupă in parte (amenajate şi dotate la un înalt standard de calitate, în conformitate cu normele impuse de autorităţile desemnate de stat pentru autorizarea şi avizarea instituţiei de invăţământ preşcolar), de dormitor separat, cabinet medical, doua grupuri sanitare pentru adulţi, trei grupuri sanitare pentru copii, bucătărie, sală de mese şi sală de gimnastică.

Punem accent pe calitate

Grădinița este acreditată de către Ministerul Educației și Cercetării conform ordinului nr. 3454 din 06.03.2020.

Procesul instructiv-educativ se desfășoară conform Curriculum-ului Național pentru Învățământul Preșcolar.

Ce oferim:

 • Grădiniţă acreditată
 • Creșă autorizată;
 • Program Școala de vară;
 • Cadre didactice calificate;
 • Limba engleza intensiv (zilnic);
 • Locaţie primitoare cu decoruri de poveste;
 • Clădire dotată la standarde europene și autorizată ISU, DSP, DSV;
 • Obiectiv protejat – firmă de pază şi protecţie;
 • Spaţiu de joacă în curtea interioară, plin de atracţii pentru cei mici.
 • Bucătărie proprie;
 • Săli de grupă dotate atât cu purificatoare de aer profesionale cât și cu lămpi bactericide pentru dezinfecția suprafețelor.
 • Sistem de supraveghere video online;
 • Sediul Don Castor este amenajat într-un imobil construit în anul 2019, cu o suprafață de 600 mp, având o curte special amenajată pentru spațiu de joacă de 150 mp.
 • Personal vaccinat împotriva COVID 19 în proporție de 100% 

Cursuri opționale:

CURSURI DE BALET

Sub îndrumarea unor balerine cu experiență în pedagogie, copiii învață de la cele mai fragede vârste că dansul este o formă de exprimare.

DANS MODERN

Practicarea dansului de catre copii poate avea un efect miraculos asupra increderii in sine, a starii de spirit si a autocontrolului. Dansul implica energie imprimata in fiecare miscare si control total asupra intregului corp, ceea ce favorizeaza o dezvoltare armonioasa tuturor celor care il practica.

ARTE MARTIALE

Copiii asimileaza foarte usor tot ceea ce este in jurul lor, de aceea consideram ca practicarea artelor martiale poate fi o preocupare benefica pentru corp, minte si conduita de viata.

ATELIERUL CUNOASTERII (CREATIE)

Creativitatea înseamnă îndrăzneală și se caracterizează prin noutate, originalitate, valoare și armonie. Pentru a se avânta într-acolo, copilul are nevoie de libertate interioara și încredere în sine, acestea două trebuie să provină din lumea înconjurătoare.

Dezvoltare personala

Dezvoltare personala prin cursuri pentru copii, in vederea imbunatatirii abilitatilor de comunicare, relationare si lucru in echipa

Limba engleza/germana

Copiii invata mult mai usor o limba straina la o varsta frageda. Ofera-i posibilitatea de a se dezvolta armonios, inscrie-l la un curs de engleza si fa-l sa creada ca va putea deveni oricine vrea el cand va fi mare. O limba straina invatata corect ofera copilului un viitor de succes.

Terapie logopedica

Toate tulburarile de limbaj au un caracter tranzitoriu si sunt corectabile, educabile, prin metode specific logopedice. Incepand cu cele mai simple, tulburarile de limbaj produc efecte negative asupra personalitatii si comportamentului copilului, ducand la frustrare, anxietate, stima de sine scazuta. Netratate, in timp pot conduce la tulburari ale scris-cititului.

Strada Vaselor17A, Bucuresti
+4075.707.39.29
+4021.794.53.96
contact@doncastor.ro