OFERTA EDUCAȚIONALĂ:

Activităţile instructiv-educative în instituția noastră, au loc pe fondul unui obiectiv fundamental: îngrijirea atentă a fiecărui copil, preocuparea pentru adoptarea unui regim de viaţă sănătos, pentru menţinerea unei dispoziţii şi a unui tonus pozitiv, pentru echilibru şi dezvoltare armonioasă de la cea mai mică vârstă.

Educaţia organizată în cadrul instituției „DON CASTOR” ţinteşte către: realizarea permanentă a unor provocări intelectuale care să dezvolte potenţialul academic şi social al fiecărui copil; depistarea şi încurajarea aptitudinilor de la cele mai mici vârste şi familiarizarea copiilor cu mijloace moderne de informare; dezvoltarea armonioasă a copiilor pe fondul unei atente supravegheri a stării de sănătate, tonusului şi nutriţiei adecvate.

În cadrul activităților incluse în taxa de școlarizare se respectă curriculum-ul național, la care se adaugă un program intensiv de studiu al limbii engleze (zilnic).

 

Asistenta medicală evaluează zilnic starea de sănătate a copiilor și asigură respectarea regulilor de igienă și sănătate în grădiniță.

Unitatea este dotată atât cu lămpi bactericide pentru dezinfecția suprafețelor cât și cu purificatoare de aer profesionale care purifică aerul în 4 etape, elimină 99.97% din contaminanți și particule până la 0.3 microni (bacterii, virusuri, produse chimice, praf și polen).

Alimentație:

Meniul zilnic al copiilor este preparat în bucătăria proprie, în condiţii de igienă stricte, şi constă în preparate sănătoase, diversificate şi adecvate vârstei celor mici.

–  Folosim ingrediente proaspete;
–  Gătim fără prăjeli;
–  Meniurile conțin doar carne de curcan și de vită;
–  Nu folosim mezeluri sau dulciuri din comerț;
–  Gustările dulci sunt preparate în bucătăria noastră;
–  O zi pe săptămână avem meniu lactovegetarian;

 

Meniul săptămânii – se trimite prin e-mail și de asemenea este afișat la intrarea în grădință.

Fișa de observare zilnică – prin care părinții sunt informați asupra comportamentului copilului în grădiniță în ziua respectivă (participare la activități, masă, somn) precum și alte informații utile pentru părinți.

 

Grădiniţa este dotată cu sistem de supraveghere video permanentă, la care au acces toți părinții micuților înscriși.

Ansamblul activităților pe care le desfășuram cu copiii urmărește punctele esențiale și obligatorii în procesul educativ al preșcolarilor. 

  • Comunicare, limbă și limbaj;
  • Dezvoltare personală, emoțională și socială;
  • Perspicacitate, gândire logico-matematică;
  • Dezvoltare psiho-motrică;
  • Dezvoltare estetică și creativă;
  • Cunoașterea mediului înconjurător.

ACTIVITĂȚI EXTRACURRICULARE:

Vizite la Muzee, Teatre, Circ, Teatru de păpuși în grădiniță, Ferme de animale, Grădina Zoologică, Grădina Botanică.

Organizăm petrecere de Halloween (octombrie), Serbarea de Crăciun (decembrie), Serbarea de sfârșit de an școlar (iunie) și multe alte activități.

Strada Vaselor17A, Bucuresti
+4075.707.39.29
+4021.794.53.96
contact@doncastor.ro